Σεισμοσ Κρητη Σημερα / ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI / Τα σχολεία να διακόψουν τα μαθήματά τους, τουλάχιστον για σήμερα.

Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Μέχρι τώρα έχουμε γράψει γύρω στους 2.800 μικροσεισμούς.

Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh from cdn.cnngreece.gr
Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Μέχρι τώρα έχουμε γράψει γύρω στους 2.800 μικροσεισμούς. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Τοποθετήθηκαν κρεβάτια στο κλειστό αρκαλοχωρίου για τους . Λέκκας έκανε λόγο για πολύ μεγάλη σεισμική δόνηση και είπε πως τα .

Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός.

Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Τα σχολεία να διακόψουν τα μαθήματά τους, τουλάχιστον για σήμερα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Τοποθετήθηκαν κρεβάτια στο κλειστό αρκαλοχωρίου για τους . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Τοποθετήθηκαν κρεβάτια στο κλειστό αρκαλοχωρίου για τους . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία .

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σεισμός στην Κρήτη: Στήνει σκηνές για τους άστεγους ο
Σεισμός στην Κρήτη: Στήνει σκηνές για τους άστεγους ο from www.ipaidia.gr
Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Λέκκας έκανε λόγο για πολύ μεγάλη σεισμική δόνηση και είπε πως τα . Τοποθετήθηκαν κρεβάτια στο κλειστό αρκαλοχωρίου για τους . Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Μέχρι τώρα έχουμε γράψει γύρω στους 2.800 μικροσεισμούς.

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί .

Μέχρι τώρα έχουμε γράψει γύρω στους 2.800 μικροσεισμούς. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Τα σχολεία να διακόψουν τα μαθήματά τους, τουλάχιστον για σήμερα. Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . Τοποθετήθηκαν κρεβάτια στο κλειστό αρκαλοχωρίου για τους . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ.

Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ .

Λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της δευτέρας σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών, ενώ έως σήμερα το πρωί . Σεισμός στην Κρήτη: Έκκληση προς τους πολίτες για τον
Σεισμός στην Κρήτη: Έκκληση προς τους πολίτες για τον from widgets.bbend.com
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφεται στα 4,6 ρίχτερ, στις 14:54 το μεσημέρι της τετάρτης στην κρήτη. Τα σχολεία να διακόψουν τα μαθήματά τους, τουλάχιστον για σήμερα. Λέκκας έκανε λόγο για πολύ μεγάλη σεισμική δόνηση και είπε πως τα . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Σεισμός τώρα στο ηράκλειο κρήτης.

Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 ρίχτερ . «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε επίκεντρο τα 7 χλμ. Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών έπληξε σήμερα το πρωί την επαρχία . Τα σχολεία να διακόψουν τα μαθήματά τους, τουλάχιστον για σήμερα. Τοποθετήθηκαν κρεβάτια στο κλειστό αρκαλοχωρίου για τους . Μέχρι τώρα έχουμε γράψει γύρω στους 2.800 μικροσεισμούς. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ. Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι και οι αυτοψίες από μηχανικούς του υπουργείου υποδομών και . Νέος σεισμός τώρα στο αρκαλοχώρι στην κρήτη. Μια ακόμα ισχυρή μετασεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγα . Ενεργοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ο κρατικός μηχανισμός.

Σεισμοσ Κρητη Σημερα / ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI / Τα σχολεία να διακόψουν τα μαθήματά τους, τουλάχιστον για σήμερα.. Τοποθετήθηκαν κρεβάτια στο κλειστό αρκαλοχωρίου για τους . Λέκκας έκανε λόγο για πολύ μεγάλη σεισμική δόνηση και είπε πως τα . Μέχρι τώρα έχουμε γράψει γύρω στους 2.800 μικροσεισμούς. «eκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πολίτες της κρήτης που χτυπήθηκαν από ισχυρό σεισμό σήμερα. Νέος σεισμός στην κρήτη αργά το βράδυ της δευτέρας 27 σεπτεμβρίου, 4.4 ρίχτερ.

0 Response to "Σεισμοσ Κρητη Σημερα / ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ | Ειδήσεις - Νέα | SEISMOS KRITI / Τα σχολεία να διακόψουν τα μαθήματά τους, τουλάχιστον για σήμερα."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel